Sitevisits:

58544

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

De Spelen voorbij

Toegevoegd op 27 februari 2006 om 10:20:06

En wat hebben we weer meegeleefd en gelachen om die Sauerbreij

Het was weer prachtig. De IJshockeyfinale was spannend tot de laatste seconden. De slotceremonie was schitterend, alleen snap ik nog niet waarom de Village People en Marco Borsato thuis zaten te lachen. De meeste thuisblijers vonden het ergens toch jammer dat ze er niet bij waren?
Enfin, een gouden plak voor Wust, Timmer en Bob, wat kan die knaap slissen zeg. Verder nog wat Brons en een enkele zilver waar Renate alleen maar om kan balen en terecht, het leek er niet echt op. Vraag ik me af wanneer we op de serieuze onderdelen mee gaan doen waar echt een boel plakken te behalen zijn. Het half-pipe event was wat dat betreft een opsteker. Maar het slalommen met de plankwas het absolute hoogtepunt. De tegenstander valt in de eerste heat, krijgt een penalty van anderhalve seconde aan de broek. Daarom gaat Neerlands hoop in bange dagen in de tweede heat niet zelf onderuit, maar wel als een toerist naar beneden en shiet driehonderdste van een seconde tekort. Wat heb IK gelachen zeg! Ik ben toch zo benieuwd of ze er de volgende Spelen weer bij is en wat er dan gaat gebeuren, yes!

Site laatst bijgewerkt:

21 oktober 2021 om 01:29:12

Selecteer een stijl: