Sitevisits:

58544

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Lente en zomertijd

Toegevoegd op 20 maart 2006 om 12:16:24

Nu de lente al een dag eerder begint, hoewel het astronomisch zal kloppen is het niet gek dat een week later de zomertijd weer op ons los gelaten wordt. Avondmensen worden een uur minder produktief, maar de ochtendmensen vangen het verschil wel op.

Om er nu eens duidelijk over te zijn. De klok gaat achteruit, zodat we eerder moeten opstaan. Gedacht vanuit het perspectief dat het meeste werk 's morgens verzet wordt een zeer produktieve gedachte. Eigenlijk zou iedere keer bij zomer-winter-zomertijdovergangen de klok een uur achteruit gezet moeten worden! Misschien dat het dan de goede kant op zou gaan met de economie.
Dagverblijven voor volwassenen zouden weer op volle toeren draaien en de grote mensen zouden weer bezig kunnen zijn met centjes verdienen en hogere hypotheken afsluiten en de banken en de verzekeringen zouden weer meer geld verdienen. Er worden meer breedbeeld tv's en HDD/DVD recorders verkocht en we gingen meer energie gebruiken doordat we vaker de auto naar het werk moeten nemen (want het werk verdwijnt waar wij wonen en gaat naar een lokatie langs de snelweg die op de fiets onbereikbaar is) en staan langer in de file omdat we allemaal over de hetzelfde knooppunt worden gestuurd, want alle "sluiproutes" zijn afgesloten.
De energiebedrijven kunnen de bonussen voor hun topmannen weer verantwoorden.
Kortom: willen we met de tijd meegaan, dan moet die klok echt een uur achteruit!!

Site laatst bijgewerkt:

21 oktober 2021 om 01:29:12

Selecteer een stijl: