Sitevisits:

60924

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Actie bij de Kwantum

Toegevoegd op 24 juli 2006 om 08:50:45

Knikarmschermen in de aanbieding bij de kwantumhallen MAAR NIET HEUS! Lees alles over het bedrog van de kwantum!

Jazeker, de folder was duidelijk. Knikarmschermen voor een bedrag tussen de 400 en 500 euro. Die moesten we hebben!
Ik zaterdag jl. er op af, hoewel de aanbieding pas maandag inging. Gevraagd. Hebben jullie die knikarmzonneschermen misschien al binnen, dan kan ik ze misschien al bekijken en wellicht reserveren.
Ik werd te woord gestaan door de filiaalchef, of zijn vervanger. In ieder geval een kereltje met zulke blauwe ogen dat ik meteen voelde dat ik op moest passen: deze kerel is een geboren gladprater, besodemietert je waar je bijstaat.
En inderdaad: "Nee meneer die zijn er niet en zullen ook niet meer komen. Ze zouden eigenlijk niet meer in de folder hebben moeten komen, maar daar was het al te laat voor."
Bij de ingang van deze Kwantum lag een stapel van wel 20 knikarmzonneschermen.
Stuk voor stuk voorzien van een papier met de tekst "Verkocht, Koppen Tilburg".

Nou weet ik niet wie die Koppen is en voor welk bedrijf (of voor zijn eigen handeltje) hij inkoopt. Maar ik weet wel dat hier een enorme winstmarge voor hem op gaat komen want voor de levering en installatie van een simpel knikarmscherm met motortje ben je al rap 1300 euro kwijt bij de specialist.
In ieder geval werken wij hier met ons allen aan mee?? Ik niet. Laat meneer Koppen maar met zijn speculatie handeltje stikken. En bij de Kwantum? Daar zien ze me vast nog minder vaak. Ajuus!

Site laatst bijgewerkt:

06 augustus 2022 om 00:47:51

Selecteer een stijl: