Sitevisits:

58273

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Augustus is stuk en Arriva is gek!

Toegevoegd op 11 augustus 2006 om 10:07:48

Ergens in het scriptje zit vanaf augustus een foutje zodat de datum incompleet weergegeven wordt. Bedankt voor het doorgeven. Heb nog geen tijd gevonden om het te herstellen, dat komt. Vanmorgen op vrijdag werd Arriva eindelijk wakker. Lees hier verder..

Jawel, ik had het opgemerkt dat de datum waarop de site voor het laatst is bijgewerkt er een beetje vreemd uitziet. Toch bedankt voor die honderden mailtjes die ik mocht ontvangen.
Het leukst vond ik de reacties van B. "Voor iemand die geen fouten kan maken..." en van M.: "Nananananaaaanaa!"

De Arriva heeft sinds enige weken bedacht dat het zomervakantie is. De trein werd spontaan tot de helft ingekort, waardoor alle werkende mensen als spoorvee in de helft van de normaal beschikbare ruimte moesten reizen.
Als haringen in een tonnetje in oververhitte treinstellen forenzden we tussen Leeuwarden en Groningen.
Absoluut geen reclame voor het reizen met het OV, zoals zo vaak.
Tot vanmorgen. Ineens stond er weer een lange trein. Eindelijk weer eens een beetje beenruimte. En dat op een vrijdag, de dag dat het meestal iets rustiger is.
Ben benieuwd of er maandag gewoon weer een enkele 'bak' klaar staat. Overigens was het rustig tot de enige stop in Buitenpost, toen er nog weer een boel mensen in moesten stappen. Tijd om de laatste tussenstop ook te schrappen? ;-) Misschien is het een idee om de sneltrein iedere 40 minuten te laten rijden in plaats van elke 60.

Site laatst bijgewerkt:

19 september 2021 om 21:51:26

Selecteer een stijl: