Sitevisits:

58543

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Augustus gemaakt en Arriva weer beter

Toegevoegd op 11 augustus 2006 om 22:17:06

Gelukkig is het script weer okee en de trein is ook weer lekker kort

Dat het script het in juli nog gewoon deed maar voor augustus ineens bedacht dat het een string moest vergelijken in plaats van een integer. Ik vrees dat mijn script slachtoffer is geworden van een upgrade of wijziging in omgevingsvariabelen zodat dit er ineens wel toe deed. Het leed is in ieder geval hersteld en dat is het voornaamste.

De trein was vanmiddag weer als verwacht toch weer ingekort, maar ik was dan ook een treintje eerder. Toch denk ik dat ik dat niet meer doe. Opnieuw werd deze trein opgeschrikt door een kaartcontrole. Ditmaal door wel twee(!) conducteurs. Ik denk dat een boel forenzen hun middagpauze opofferen voor het halen van deze trein. Mijn voorkeur gaat er naar uit even te pauzeren met collega's of even de stad in een snelle boodschap halen en dan een ruim half uur extra te werken zodat ik zo een middag of dag kan compenseren.
Tot de volgende bijlage maar weer!

Site laatst bijgewerkt:

20 oktober 2021 om 01:54:58

Selecteer een stijl: