Sitevisits:

58924

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Stemadvies?

Toegevoegd op 05 maart 2007 om 14:11:34

Omdat niet stemmen per definitie geen optie is wordt de keuze voor de provincie erg lastig

Niet stemmen is geen optie. dan heb je zelfs voor geen duizendste invloed op wie er de pluche zetels in de provincie gaan bezetten en indirect ook niet wie in aanmerking komt voor de eerste kamer.
Begrijp mij goed, ik zou de eerste de beste partij stemmen die voor de opheffing van de provincie is. Die ongein kost alleen maar extra geld. En samenvoegen van Groningen Friesland en Drenthe tot de regio NoordNederland is lood om oud ijzer en een nog ongrijpbaarde instituut dan de provincie.

Maar terug naar de keuzemogelijkheden straks.
Voor mij staat vast dat ik niet blij ben met deze regering, dus die partijen wil ik duidelijk maken dat ze op de verkeerde weg zijn. Dan de VVD, die hebben er weer eens blijk van gegeven er alleen voor de grootverdieners te zijn en niet meer voor de middenstander. D66 zou zichzelf heel snel op moeten heffen willen ze nog geloofwaardig zijn (of tenminste nog iets geloofwaardiger dan W.Bos). De PVV doet gelukkig niet mee. Dan is er nog de SP maar die vonden het nodig om bij ons in de provincie een gecombineerde lijst met GL te vormen en GL valt af omdat alle maatregelen die ze tegen het autorijden willen invoeren ten koste gaan van de kleine man die autorijden net betalen kan (de berijders van de asobakken kunnen toch een extra euro per kilometer lachend betalen, hoeven ze alleen hun voorrijtarieven maar op aan te passen) Dan is er vast nog wel een kleine christelijke partij die de evolutieleer wil schrappen uit het lespakket. De lokale partij is niet vies van onderwijs in de streektaal een snelle zweefverbinding naar de randstad (Ik wil niet in Amsterdam werken en hoef ook die Amsterdammers niet hier in de buurt de huizenprijs op te zien jagen) en misschien meer van dat soort onlogische ideeën.

Dus als iemand nog een idee heeft??

Ik houd me aanbevolen voor suggesties.

Site laatst bijgewerkt:

28 november 2021 om 21:55:57

Selecteer een stijl: