Sitevisits:

58544

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

FIFA Amerika

Toegevoegd op 28 juni 2010 om 11:38:26

Waarom voetbal in Amerika nooit zal doorbreken als serieuze sport!

Op dit moment is het Nederlands elftal nog in de race maar dat kan elk moment voorbij zijn, maar hopelijk nog niet. Wat een ongunstig tijdstip spelen ze. Ga ik op tijd naar huis, maak ik niet genoeg uren, ga ik later, kom ik niet op tijd om de grote kleine meid op te halen. Ik zal tijdens de wedstrijd dus de trein moeten pakken.

maar daar ging het niet om. De afgelopen wedstrijden was de arbitrage weer de gebeten hond en de FIFA blijft er maar aan vast houden dat dit goed is voor de sport. Want zonder discussie over onterecht afgekeurde goals zou er veel minder aandacht zijn in de media en dat is niet in het straatje van de opa's van de FIFA.

Het is daarom uitgesloten dat er net als bij ijshockey en diverse andere sporten gebruik gemaakt wordt van technische hulpmiddelen om scheidsrechterlijke dwalingen te voorkomen. De beste hoort niet te winnen?
Dit is gelijk de reden waarom voetbal in Amerika, lees VS dus, altijd soccer zal blijven. Amerikanen zijn dol op statistieken en een doelpunt dat geldig hoort te zijn en toch afgekeurd wordt past niet in de statistieken. Daar kunnen zij, en wij eigenlijk ook niet, niets mee. Een waardeloze sport dus dat soccer.

Laten we hopen dat de landelijke bonden zich nu eens hard gaan maken voor registratie op topniveau, waar de belangen zo groot zijn dat B-Babes in oranje jurkjes moeten worden gevangen gezet.

Site laatst bijgewerkt:

21 oktober 2021 om 01:29:12

Selecteer een stijl: