Sitevisits:

58549

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Een heus spel toegevoegd

Toegevoegd op 24 december 2010 om 23:18:44

Nu een Java applet toegevoegd. Een speelbare versie van de spiegelpuzzel.

Het spel een Java applet is af. En het staat onder divers en programmeren en hier in het Blog online!
Gelukkig zag ik dat in de pagina nog een ander foutje zit dus dat moest ook gerepareerd worden, het online CV moet bijgewerkt, hoewel je zo een nieuwe kunt krijgen als PDF of Word-file en ook de nieuwjaarsboodschap moet bijgewerkt. En als klap op de vuurpijl heb ik de hele tijd leuke blog entries ingevoerd maar die waren niet in de database bewaard omdat PHP5 net anders dan PHP4 moest werken en het script moest aangepast. Geen wonder dat we bij het WK bleven steken!

Al met al komt het dit jaar goed uit dat kerst in het weekend valt en dat ik ook mag blijven werken tot het einde van het jaar. En denk niet dat dat wel lekker rustig werk is nu, het einde van het project is in zicht en de losse eindjes moeten aan elkaar geknoopt. De mail en de harde schijf geschoond, documentatie netjes bijgewerkt, straks hangen ze wel weer aan de lijn voor een vervolgproject, een afscheidsmail gecomponeerd en de afwezigheidsassistent ingeschakeld. De urenverantwoording moet rondkomen en thuis draait het leven ook door. Fijne kerst en alvast de beste wensen voor 2011! Wat een rust!

Site laatst bijgewerkt:

21 oktober 2021 om 01:29:12

Selecteer een stijl: