Sitevisits:

57417

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

365 klussen dit jaar

Toegevoegd op 07 januari 2011 om 22:52:33

Dit jaar als goed voornemen 365 klussen doen! Als dat maar goed komt. Eerste probleem is wat is precies een klus...

Ja een aardig voornemen dacht ik zo. Dit jaar heeft 365 dagen dus ook tijd genoeg om 365 klussen op te knappen en dan vooral dingen die anders blijven liggen.
Maar wat is dan precies een klus? De webpagina bijwerken? De overhemden strijken? De afwasmachine inruimen of juist uitruimen? Met de kinderen naar het park om te picknicken?

Is een klus een klus als je eerst iets moet pakken of opzoeken voordat je het kan aanpakken en daarna de boel weer opruimen?

Horen de klussen die altijd al gedaan moeten worden hierbij? De goudvissenkom verschonen, de bedden opmaken, de heg knippen de tuin winterklaar maken, de kerstboom installeren en optuigen en weer aftuigen en naar zolder brengen? De wekelijkse boodschappen? De auto wassen, niet dat je me daar vaak op kunt betrappen, ik haal de stofzuiger er voor en na de vakantie doorheen.

Vermoeiende bezigheden genoeg lijkt me zo.

Enfin het jaar is al goed een week bezig en ik lig al achter op schema. Hoewel ik heb al een doos met boeken weggebracht, het oud papier opgeruimd en de lege flessen in de glasbak gegooid, druk bezig de zolder op te ruimen, de kerstboom weer naar boven gedaan, een gat in mijn broekzak gemaakt, sneeuw geruimd, de afvalcontainer heeft al 3 zakken geteld. Het gaat al lekker!

Site laatst bijgewerkt:

11 mei 2021 om 23:59:13

Selecteer een stijl: