Sitevisits:

58273

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Achter de schermen daar gebeurt het

Toegevoegd op 26 maart 2012 om 21:40:41

Daar ben ik nu heel druk bezig met allerlei technische aanpassingen. Gelukkig heb ik nu de ruimte gekregen van de ING omdat het contract nu even op halve kracht draait. Er is dus nu een kans voor anderen om me in deeltijd uit te proberen op een opdracht.

Ja je leest het goed, vanaf deze week werk ik tijdelijk 2 dagen in de week omdat ik de werkvoorraad aardig aan het opbranden ben. Daarom hebben we in overleg besloten dat ik nu even minder ga werken en hopelijk straks als de voorraad weer toeneemt weer terug naar de 100% inzet terug kan zonder weer de hele mallemolen door te hoeven. Aan de andere kant is er natuurlijk het risico dat er een leuke opdracht voorbij komt die ik niet kan laten schieten. Maar in deze tijd van crisis moet dit risico maar gelopen worden, en zelfs de hoogste baas van de ING kan me nu niet uit eigen zak betalen he? ;-)

Site laatst bijgewerkt:

19 september 2021 om 21:51:26

Selecteer een stijl: