Sitevisits:

58543

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/arnoldvanhofwegen.com/httpdocs/php/validator.php on line 164

Voorspelling die er weer dik bovenop ligt

Toegevoegd op 27 april 2012 om 18:32:38

Zoals je weet doe ik graag voorspellingen waarvan de uitkomst toch al bijna vast ligt

Zoals je wel zult begrijpen gaat Groen-Links straks in september zetels verliezen. Eerst Kunduz en nu legt Jolande ons nogmaals op de Sap-pers. Mijnheertje van D'66 waarvan ik nog steeds niet weet of ik hem snel of langzaam moet wegzappen omdat ik bang ben dat de binnenkant van mijn toestel vol slijm loopt gaat ook zetels inleveren. 12 september komen er verkiezingen, en twee partijen komen als winnaar uit de bus.
Op 6 november wordt het verder heel slecht weer en mensen die op proefverlof mogen lopen grote kans om een longontsteking op te lopen.
Het leven in Nederland wordt 2 procent duurder, omdat de hoge BTW van 19 procent naar 21 wordt opgehoogd, inflatie is dus verhoogd met dit percentage. De vraag blijft waarom de BTW niet naar 25 procent gaat, dat rekent toch makkelijker en levert nog meer op.
Op 24 december 2012 vergaat de wereld niet ondanks de voorspelling van de Maya's.
De eerste 6 maanden WW moeten worden betaald door de werkgever. Geldt dat ook voor failliete werkgevers? En voor uitzendbureau's? Er zal in de rest van het jaar niemand in Nederland nog een vast contract gaan krijgen. Europa krijgt 7 procent erbij om de stijgende kosten op te vangen.
Nog meer voorspellingen in de maak.

Site laatst bijgewerkt:

20 oktober 2021 om 01:54:58

Selecteer een stijl: