Sitevisits:

67268

Aantal mensen online:

2

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C

Programmeren

Gek genoeg vind ik programmeren in mijn vrije tijd ook nog steeds leuk! En vreemd genoeg gebruik ik dan geen Java of Python. Natuurlijk kan ik dat wel een beetje. Alle talen hebben wel iets van elkaar weg. Alle talen hebben hun eigen eigenzinnigheden.
Het is dus raar dat ik niet een van die populaire talen gebruik. Maar daarin verschil ik van mening, immers hoeveel mensen hebben voor hun hobby in COBOL geprogrammeerd terwijl ze dat toch dagelijks in hun werk gebruikten? Dat zijn er niet veel denk ik dan. Het zelfde geldt voor vele andere produkten. Zo heb ik thuis ook geen Oracle database draaien. Toch heb ik jarenlange ervaring hiermee.
Ik kies er voor om een relatief onbekende taal te gebruiken waarbij het helemaal okee is wat ik er mee doe, waar nog heel veel dingen aan verbeterd kunnen worden, waarvan de broncode goed beschikbaar is. Heb je wel eens gezocht naar de broncode van bepaalde opensource producten? Soms is deze wel aardig goed afgeschermd. Bovendien is mijn tijd voor de hobby wel aardig beperkt met een voltijd werkweek, een priveleven en dan ook nog af en toe naar de sportschool.

Site laatst bijgewerkt:

09 juli 2024 om 22:13:03

Selecteer een stijl: