Sitevisits:

67256

Aantal mensen online:

1

Deze site gebruikt cookies!

Powered by REN-C

Design

Het design van deze site is geinspireerd door het werken met CSS layouts. Een idee dat door de site Zen Garden prachtig wordt uitgedragen. Het idee is dat het design van mijn site eenvoudig aan de actualiteit (seizoen/verjaardagen/speciale gebeurtenissen) kan worden aangepast, terwijl de inhoud dynamisch gegenereerd blijft.

Over dit design

Het design dat nu de pagina siert is gebaseerd op de zomer. Het is een vereenvoudigde versie van het olympische thema.

Technische details en testinformatie

Het design gaat er van uit dat een resolutie van 1024 bij 768 wordt gebruikt, maar levert op lagere resoluties ook nog acceptabele aanblik.
Het design is getest met Firefox, Safari, Chrome en IE6. Met IE5(.5) in lage resolutie gaf het nog een acceptabel beeld.

CSS validatie

Dit design heeft geen geldige CSS. De validatie levert toch slechts enkele warnings op. Bijvoorbeeld het niet benoemen van een achtergrondkleur bij een selector. Waar de validator moeite mee heeft is met de methode die gebruikt wordt om de diverse elementen doorschijnend te laten worden. Het effect was hier belangrijker dan de 'correctheid' voor de validator. Voor weergave met IE heb ik toch een hacks-file toegevoegd.


Site laatst bijgewerkt:

09 juli 2024 om 22:13:03