LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS

Elke link opent een nieuw window. Als je een leuke site weet om toe te voegen of je wilt je eigen site graag toegevoegd zien, dan houd ik me aanbevolen. Wil je zelf een link maken naar mijn site? Prima! Leuk. Heb je daarvoor een plaatje nodig, geef maar aan welk formaat (grootte en type file) en hoeveel kB het mag zijn, dan maak ik wel even wat. (Grapjassen: De blanco stip van 1x1 staat al ergens op mijn pagina, zoek hem maar op en je mag 'm gratis downloaden ;-) )

SPORT SPORT SPORT SPORT SPORT SPORT SPORT

Extra   Allereerst de trots van Leeuwarden. De site is in februari van 2000 gestart en inmiddels weer aan de derde revisie bezig. Vooral het gastenboek is erg levendig. De site van mijn oude volleybalvereniging: DETO'82. Van deze site ben ik ook webmaster geweest tegenwoordig host ik hem alleen.

Tegenwoordig speel ik competitie bij volleybalvereniging Oranje Nassau.

LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS

Een leuke en leerzame site om wat te surfen vind ik wel de site van Vincent Flanders: webpagesthatsuck. Voorbeelden van hoe het niet moet dus.

PSP User Group   Als je tekenen op je computer (ff paintshoppen) leuk vind kun je je hier aanmelden voor een leuke online cursus bij de PaintShopPro UsersGroup. Ik heb zelf ook enige tijd meegedaan. Het is erg leuk.
  NU.nl

LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS
Diverse links. Niet alle sites heb ik zelf bezocht, maar wel uit redelijk betrouwbare bron overgenomen.

Is er leven op Mars?

GAMES GAMES GAMES GAMES GAMES GAMES GAMES
Een beetje beperkte sectie voorlopig.

Een linkje naar de makers van het prachtige spel Star Wars Episode I Racer.

Er zullen nog links komen naar de diverse sites van managers van United competities. Mail me als je er een paar weet die er nog niet bij staan.

LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS LINKS

Startpagina Linkspagina´s Games Sport Waarheid Prive
Mail me