Geld terug bij retour, geen tegoedbon aub

Gisteren bracht ik een paar te kleine kniebeschermers terug naar de Perry Sport. Daar vertelde me de juffrouw dat er alleen nog maar een tegoed op een kaartje terug werd gegeven. Ik ben het hier niet mee eens, dus dat meldde ik direct, want dat was bij de koop niet duidelijk gemaakt. En inderdaad mijn aankoop bleek van voor de datum waarop dit nieuwe beleid was ingegaan. Ik kreeg gelukkig gewoon mijn geld terug.

Nou kende ik dit beleid al wel van de A-C-tion en omdat ik daar regelmatig wel kom en iets meeneem vind ik dat dan minder erg, maar sportartikelen van de Perry heb ik maar sporadisch nodig.

Er zou een wet moeten komen die dit soort praktijken verbiedt denk je dan even, maar goed dat is er natuurlijk al wel. Hoe het werkt is terug te vinden op deze link http://www.consuwijzer.nl/Ik_wil_advies_over/Kleding_en_textiel/Ontevredenheid_over_de_aankoop/Veelgestelde_vragen/Ik_krijg_geen_geld_terug_maar_een_tegoedbon_Moet_ik_dit_accepteren dus je moet als consument steeds beter gaan opletten naar de voorwaarden die in de winkel hangen en eventueel voor aankoop vragen of je geld terug kunt krijgen, desnoods tot ze er helemaal gek van worden. Nog beter is de aankoop te doen in een andere winkel waar er niet moeilijk gedaan wordt over geld terug. Nog beter is het om dit en masse te doen. Nou dan is het wel leuk om eens op een rijtje te zetten waar we niet meer en waar we nog wel terecht kunnen voordat we de stad in moeten met een hele map vol tegoedbonnen en passen.

Niet meer naar: Perry Sport, A-C-tion.

 

Nog wel naar:

 

Vul maar aan ladies and gentlemen!

 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Vul dit nog even in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.