Ontwikkelen voor oude browsers

Mijn nieuwste designs had ik dus helemaal niet getest voor IE. Heb ik ook niet. Gelukkig heeft niemand gereageerd op mijn oproep om eens een kijkje te nemen op de site en me te vertellen wat men er van vond. Daaruit concludeer ik dat ik slimme vrienden en kennissen heb die geen IE 6 gebruiken. Vandaag even op het werk gekeken in IE 6, want ik heb helemaal geen windows meer en dus geen IE, en daar stond de pagina compleeeeeeeeeet doorelkaar gehusseld op het scherm. Gelijk een korte iehacks.css inelkaar gezet om e.e.a. nog enigzins toonbaar te krijgen. Maar dat moet dus wel beter, want er zijn nog volop mensen die IE6 gebruiken. Waaronder m’n eigen moeder. Maar laten we wel wezen. Als je webpagina’s ontwikkelt voor je moeder dan koop je ook een moderne iMac voor haar. Stukken makkelijker en die zeg 1000 euro heb je in tijd zo terug verdiend omdat je niet eindeloos in IE hoeft te testen.

This entry was posted in Geen categorie and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Vul dit nog even in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.